Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Dosya Bulunamadı..
Deniz Feneri’nden ESOB’a ziyaret
Deniz Feneri’nden ESOB’a ziyaret
Hayırları birlikte çoğaltalım Deniz Feneri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ı ziyaret ederek, hazırladıkları Uluslararası Yoksulluk Sempozyumu kitabını hediye etti. Deniz Feneri...
8 Ocak 2017 12:14
Font1 Font2 Font3 Font4

Hayırları birlikte çoğaltalım

Deniz Feneri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ı ziyaret ederek, hazırladıkları Uluslararası Yoksulluk Sempozyumu kitabını hediye etti.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Turan Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ı ziyaret etti. Türkiye genelinde yapılan çalışmaları anlatan Yalçın, esnaf odalarının bu tür kuruluşlarla birlikte çalışması gerektiğini söyledi. Cemaatlerle bir ilgilerinin olmadığını tamamen bir insani yardım kuruluşu olduklarının altını çizen Yalçın, “Bizim hakkımızda çok şey söylendi. Doğruları öğrenmek için olaya dokunmak gerekiyor. Cemaatlerle bir bağımız yok. 17 yıldan beri darda kalan insanlara yardım eden bir kuruluşuz. Gayri resmi olmayan hiçbir işimiz yok. Barkot sistemiyle yardımları yaptığımız için her şey kayıt altındadır. Bu yüzden siz esnaf odalarımızda yardım kurumlarında yerini alırsa, hayırları çoğaltmış oluruz” diye konuştu.
Ekmek partisiyiz
Yardım denildiğinde herkesin tek yürek olduğunu ifade eden Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, “Erzurum genelinde 17 bin üyemiz, 41 meslek odamız bulunmakta. Ayrıca Ankara Konfederasyon üyesiyiz. Bir sivil toplum kuruluşu olduğumuz için hiçbir siyasi parti veya kuruluş içerisinde değiliz. Bizim her görüşten üyemiz olduğu için herkese eşit mesafeyle durmaktayız. Kısacası ekmek partisiyiz. Sizlerin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Hayır için, vatan için, millet için yapmamız gereken ne ise elimizi taşın altına koymaya razıyız. Esnaf olarak önümüzdeki günlerde sizleri ziyaret edip, yardımlar konusunda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bizler hayırda yarışan, mazlumun yanında olan bir milletin torunları, evlatlarıyız. Ziyaretiniz bizleri çok memnun etmiştir” dedi.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa