Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Dosya Bulunamadı..
Esnaf Sarayı’nda bayramlaşma
Esnaf Sarayı’nda bayramlaşma
    Fırat: Esnafın beklentileri gerçekleşmedi Erzurum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Kurban Bayramı’nda esnafın beklentilerinin yerine gelmediğini söyledi. Halkın kredi kartı borçları ve ödemeleri nedeniyle şeker dışında...
27 Ekim 2012 10:22
Font1 Font2 Font3 Font4

    Fırat: Esnafın beklentileri gerçekleşmedi

Erzurum Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Kurban Bayramı’nda esnafın beklentilerinin yerine gelmediğini söyledi. Halkın kredi kartı borçları ve ödemeleri nedeniyle şeker dışında alışveriş yapamadığını söyleyen Başkan Fırat, “Vatandaşlar tüketimde daha dikkatli davranıyor” dedi.
Erzurum esnafı bayramlaşmak için Esnaf Sarayı’nda bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnafın katıldığı törende gazetecilerin sorularını cevaplandıran Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Kurban Bayramı öncesinde piyasada hareketlilik olmadığını bu nedenle esnafın beklentisinin gerçekleşmediğini söyledi.
İktidarın bayram öncesi emeklinin ve çalışanların maaşlarını ödediğini anımsatan Başkan Fırat, “Sıcak para insanların eline geçti ancak kredi kartı borçları ve ödemeler nedeniyle kimse alışveriş yapamadı. Kentte alışveriş çocuklara bayramlık ve şekerden öteye gitmedi. Halkımız tüketimde daha dikkatli davranmaya çalışıyor. Eski bayramlar gibi değil artık” dedi.
Bayramlaşma törenine katılanlar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa