Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Dosya Bulunamadı..
Fırat’a destek kararı aldılar
Fırat’a destek kararı aldılar
Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları, Birlik Başkanı seçimleri için 1 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Seçimler öncesi bir araya gelen oda başkanları, adaylığını açıklayan mevcut Başkan Rasim Fırat’ı destekleme kararı aldı....
28 Nisan 2014 11:12
Font1 Font2 Font3 Font4

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları, Birlik Başkanı seçimleri için 1 Mayıs’ta sandık başına gidecek. Seçimler öncesi bir araya gelen oda başkanları, adaylığını açıklayan mevcut Başkan Rasim Fırat’ı destekleme kararı aldı.

 

Erzurum’da Esnaf ve Sanatkârlar Birliği’ne bağlı 40 oda da seçimler tamamlandı. Her dört yılda bir yapılan oda seçimlerinin ardından şimdi de oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Birlik Başkanı’nı seçmek için sandık başına gidecek. Mevcut Başkan Rasim Fırat, 1 Mayıs Perşembe Günü yapılacak seçimler için adaylığını açıklarken, bazı oda başkanları da bir araya gelerek Fırat’ı destekleme kararı aldı. Mahrukatçılar Odası Başkanı Fevzi Genç, Elektronikçiler Odası Başkanı Vahit Karadağ, Konfeksiyon İmalatçıları Odası Başkanı Fuat Yılmaz, Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı Ağa Güzelsoylar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, Ilıca Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selim Alak, bu seçimlerde Başkan Rasim Fırat’ın yanında olduklarını açıkladı. Birlik Başkanlığı seçimlerinin tüm esnafa hayırlı olmasını dileyen Mahrukatçılar Odası Başkanı Fevzi Genç, “Oda başkanı arkadaşlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek bu seçimlerde Başkan Rasim Fırat ile hareket edeceğimiz yönünde bir karar aldık. Seçimlerin tüm esnafımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa