Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Dosya Bulunamadı..
Paşa ESOB’a veda etti
Paşa ESOB’a veda etti
“Erzurum uğurlu geldi” YAŞ kararıyla orgeneralliğe terfi eden 9’uncu Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’a veda ziyaretinde bulundu. Başoğlu, “Erzurum bana uğurlu...
7 Ağustos 2014 15:29
Font1 Font2 Font3 Font4

“Erzurum uğurlu geldi”

YAŞ kararıyla orgeneralliğe terfi eden 9’uncu Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’a veda ziyaretinde bulundu. Başoğlu, “Erzurum bana uğurlu geldi” dedi.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla orgeneralliğe yükselen 9’uncu Kolordu Komutanı Kamil Başoğlu, ESOB  Başkanı Rasim Fırat ve yönetim kurulu üyelerine veda etti. Esnaf Sarayı’na gelen Başoğlu, bir süre Başkan Fırat ve Yönetim kurulu üyeleri  Zeki Pınar, Fatih Çiftçi, İshak Karslıoğlu, Zekai Kaplan ve Seyfettin Saka  ile sohbet etti. Erzurum’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Orgeneral Başoğlu, “Erzurum uğurlu geldi. 9’uncu Kolordu Komutanlığı gibi önemli bir görevden yine çok önemli bir göreve gidiyoruz. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Rasim Fırat da veda ziyareti anısına Orgeneral Kamil Başoğlu’na bir plaket verdi.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa