Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği
Dosya Bulunamadı..
ESOB heyeti Antalya’da
ESOB heyeti Antalya’da
Vali Öztürk selam gönderdi Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 3.5 yıl Erzurum’da görev yapan Vali Öztürk, Dadaşlara selam gönderdi....
4 Eylül 2014 11:53
Font1 Font2 Font3 Font4

Vali Öztürk selam gönderdi

Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 3.5 yıl Erzurum’da görev yapan Vali Öztürk, Dadaşlara selam gönderdi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nun seçimleri öncesi Antalya’da düzenlenen toplantıya Erzurum ESOB heyeti de katıldı. ESOB Başkanı Rasim Fırat, Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Pınar, Kunduracılar Odası Başkanı İshak Karslıoğlu, Oto Tamir ve İmalarçılar Odası Başkanı Fatih Çiftçi, Sıhhi Su ve Kalorifer Tesisatçıları Odası Başkanı Fatih Kantar, Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka ve Demirciler Odası Başkanı Zekai Kaplan toplantının ardından Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. 3,5 yıl Erzurum’da görev yapan Vali Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Öğrencilik dönemimi de geçirdiği Erzurum’da her biri benim için çok kıymetli anılarım oldu. Erzurum’da görev yapmanın ayrıcalığını da yaşadım. Tüm Erzurumlulara ve dostlarıma kucak dolusu sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” dedi. Başkan Rasim Fırat da Öztürk’e Antalya’daki görevinde başarılar diledi.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa